Po koronski krizi se je na igrišče vrtca Storžek v Preddvoru vrnil Ringaraja.

Družabno srečanje je več kot le prireditev. Je povezovanje, sodelovanje, medsebojno druženje, izmenjava plesa, petja, ustvarjanja, gibanja, nasmehov in dobre volje. S skupnimi močmi smo zbirali prostovoljne prispevke za šolski sklad, da bomo v prihodnjem šolskem letu lažje krili stroške nadstandardnega programa in pomagali družinam s socialno šibkim položajem ter njihovi vključitvi v obogatitveni in dodatni program vrtca.

Ringaraja je bil namenjen tako otrokom kot staršem, ki si želeli četrtkovo popoldne preživeti v družbi vzgojiteljic iz vrtca. Strokovne delavke so pripravile res bogat in pester program. Po uvodnem pozdravu vodje vrtca, Suzane Delavec, je prireditev otvoril  ansambel vzgojiteljic. Čudovit glas vzgojiteljic in vzgojiteljev, petje in usklajenost sta segla prav do srca vseh prisotnih.

Otroci so bili navdušeni nad dogajanjem, pod odrom so aktivno sodelovali v pevskih, plesnih in glasbenih animacijah, izdelovali so letečega zmaja in različne zabavne slike s prevezanimi očmi, se preizkusili v poligonu zaupanja ter se razmigali z igrami s padalom. Veliko zanimanja je bilo tudi na srečelovu, kjer vsi udeleženi od najmlajšega do najstarejšega lovili svojo srečo za dobitki. Za piko na i, pa jih je čakalo še sladoledno razvajanje brbončic.

Ker nam je vreme malce ponagajalo, se je dogodek žal moral predčasno zaključiti. A vendarle smo domov odhajali zadovoljni in polni pozitivnih vtisov.

Celotno dogajanje si lahko ogledate v galeriji, prihaja pa tudi video posnetek.

Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, ki so s svojimi donacijami poskrbeli za bogat srečelov. V galeriji si lahko ogledate celoten seznam.

Posebna zahvala gre tudi vsem strokovnim delavkam vrtca, ki so z optimizmom, močno voljo, vztrajnostjo in potrpežljivostjo poskrbele za odlično izvedbo dogodka.

Z gotovostjo lahko trdimo, da se je v šolski sklad, namenjen vrtcu, steklo kar nekaj prispevkov, za katere smo hvaležni z srca.

Hvala pa tudi vsem vam – staršem in otrokom, ki ste se dogodka udeležili, nam dali pozitivne povratne informacije in ogromno volje, idej in energije za organizacijo podobnih dogodkov tudi v bodoče.

Hvala!

 

Dostopnost