Spoštovani starši,

skladno s prejetim obvestilom Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ), ste bili obveščeni, da vrtci v ponedeljek, 18.5.2020, ponovno odpiramo svoja vrata.

Ob ponovnem odprtju vrtca, smo vas dolžni seznaniti, da je v času epidemije tveganje za okužbo s prihodom otroka v vrtec večje. Vrtec bo delo v največji možni meri organiziral v skladu s priporočili NIJZ za obvladovanje tveganj za okužbo s SARS-Cov-2.

Starši, ki boste s tem dnem vključili otroke v vrtec, boste dolžni plačevati vrtec.

V kolikor nameravate v tednu od 18.5. do 22. 5. 2020, otroka pripeljati v vrtec, vas prosimo, da do torka, 12. 5. 2020 do 10.00 ure preko e-asistenta PRIJAVITE otroka svoji vzgojiteljici. Zaradi potreb priprave urnika vsake skupine vas prosimo, da navedete predvideno uro prihoda in uro odhoda otroka, znotraj poslovnega časa vrtca. V vrtcu pričakujemo, da boste starši res pripeljali otroka v okviru navedenih ur. Vrtci moramo informacije o številu otrok posredovati tudi na ministrstvo, zato vas prosimo, da svojih podatkov ne spreminjate dnevno. Prijave bomo pobirali od staršev tedensko.

Če bo otrok obiskoval vrtec, izpolnite IZJAVO staršev pred vstopom otroka v vrtec NIJZ. Brez izpolnjene izjave NIJZ otroka ne moremo sprejeti v vrtec. Podpisano izjavo oddate strokovnemu delavcu, ko otroka pripeljete v vrtec. Obrazec vam pošiljamo v priponki, dostopen pa bo tudi na spletni strani vrtca.

O vseh nadaljnjih aktivnostih vas bomo sprotno obveščali oziroma seznanjali.

Zahvaljujemo se vam za vaš odgovor in se hkrati veselimo ponovnega odprtja in srečanja z vami ter vas lepo pozdravljamo.

Dostopnost