….A veste, da so v majhni vasici pod Storžičem, kjer so bile hišice pokrite s snežno odejo, živeli otroci, majhni in veliki, skupaj s svojimi starši. V tej vasici je bil tudi vrtec, ki pa ni bil prav velik, vendar so se otroci v njem dobro počutili in so vanj radi zahajali. V njem so peli, plesali, se v njem igrali, veliko smejali  in se na sploh dobro imeli….

Tako smo otvorili torkovo popoldansko druženje otrok, staršev in strokovnih delavk vrtca. Tudi letos je bila zaigrana Zimska pravljica o prijaznosti, ki je nosila dragoceno sporočilo. Snežak Tine je nagovarjal prisotne, da moramo v teh prazničnih dneh biti pozorni na osamljene, lačne, žalostne. Da se moramo znati ustaviti in ceniti vsak trenutek, ki nam je dan. Da se umirimo in razmislimo, kaj je resnično pomembno v teh prazničnih dneh. In predvsem, da uživamo z otroki ter se veselimo skupaj z njihovimi iskricami v očeh.

Da bi znali prepoznati iskrice, dobroto, ljubezen in da bi znali širiti prijaznost, vam tudi v prihajajočem letu 2024 želi kolektiv vrtca.

Dostopnost